Teoristart - tisdagen 3 oktober - 14 november

elevcentralen premium

VAr som helst

Att få in en körkortsutbildning i allt annat som ska göras är inte alltid lätt. Därför är det viktigt att kunna utnyttja tiden på bästa sätt. Att då ha tillgång till utbildningen och dess material oavsett var du befinner dig eller vilken tiden är på dygnet är därför viktigt. Elevcentralen Premium kan du alltid använda så länge du har tillgång till din mobil, surfplatta eller dator tillsammans med en uppkoppling till Internet.

lär in på olika sätt

Kanske lär du dig bäst om du lyssnar när någon förklarar för dig, eller du kanske hellre läser själv. Oavsett vilket, finns det troligen ett sätt för dig i Elevcentralen Premium. Du kan alltid lyssna på den inlästa boken eller läsa den själv. Det mesta finns också filmatiserat så du kan luta dig tillbaka i soffan eller på bussen för att titta på filmen. Om du föredrar att utgå från ett problem och därifrån söka svar, kan du istället börja i en interaktiv övning. I övningen får du feedback oavsett om du svarar rätt eller fel och därmed lär du dig troligen under tiden du arbetar med övningen.

körkortskampen

Att ha kul och samtidigt lära sig det som är viktigt, är ofta en lyckad kombination. I Elevcentralen Premium kan du utmana andra elever i hela Sverige i Körkortskampen. Fem frågor i taget, sen är det din kompis tur. Du väljer själv inom vilka områden du vill spela. När du närmar dig en färdig utbildning spelar ni kanske om alla frågor. Och det bästa av allt, frågorna är seriösa och är en bra förberedelse för att du ska klara kunskapsprovet på Trafikverket.


Läs mer om Elevcentralen Premium på www.korkort.nu eller kom in till oss på Niklas Trafikskola så ska vi visa och berätta mer.

 

Aktuellt

sociala medier

Perfekt avslut på en härlig mc-säsong! 100% av dagens mc-elever godkända på dagens prov, bra jobbat! Vi på Niklas Trafikskola vill även passa på att tacka resterande mc-körare för den gångna säsongen och lycka till med ert körkort! Vi ses på två hjul igen till våren, tills dess hittar ni oss i våra bilar 😊 #älmhult #trafikskola #körkort #markaryd #ljungby #alvesta #växjö #mc

Kontakta oss

Telefon: 0476-139 00
E-post: niklas@niklastrafikskola.se

Besöksadress: Linnégatan 1b
                       34332 Älmhult

Öppettider kontoret:
Måndag och torsdag 13.30 - 17.30